Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora

La consulta dirigida pel Dr. Mariano Rovira d'Alós , especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora , està situada a la capital de les Illes Balears, en Palma de Mallorca .

L'objectiu principal del Dr. Rovira és oferir un acurat tracte humà al pacient, aportant elevats estàndards de qualitat i incorporant els últims avenços en els camps de la Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, per això compta amb un equip altament qualificat i de reconegut prestigi en les diferents àrees de l'especialitat.

El Dr. Rovira d'Alós , realitza la seva activitat en l'entorn hospitalari de la Clínica Rotger. Un centre de primer nivell que compta amb les millors garanties d'assistència sanitària i la col·laboració d'especialistes d'altres àrees per oferir-li un tractament integral als seus pacients.

Els tractaments i tècniques quirúrgiques que ofereix, estan dirigits a dones i homes. Aquests van des de la Cirurgia Mamaria femenina i masculina, seqüeles de Cirurgia Bariàtrica i de l'aprimament, Abdominoplàstia, Lifting de cames i braços, Lipofiling (infiltració de la pròpia greix del pacient, a la zona a tractar), Cirurgia genital femenina i masculina, Liposucció, Lipectomia, Cirurgia Reconstructiva , Cirurgia de Rejoveniment facial (Lífting facial i cervical) , Rinoplàstia, Otoplàstia, Blefaroplàstia , etc.

Dr. Mariano Rovira de Alós

Dr. Mariano Rovira de Alós